Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Engelliler Haftası Mesajı...

Engellilik, yalnızca engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren konuların başında gelmektedir. Bu nedenle, engelli vatandaşlarımızın hayatın her alanında var olmalarını ve kimseye muhtaç olmadan hayatlarını sürdürebilmeleri için karşılaştıkları sorunların çözümüne katkıda bulunmalı ve onlara toplumun bir parçası olduklarını hissettirmeliyiz.

Bizler yerel yönetim olarak hayata geçirdiğimiz çalışmalar neticesinde, engelli vatandaşlarımızın sosyo-ekonomik hayatında önemli gelişmeler sağlamasına yardımcı olmaya çalışıyor ve onları hayatın her alanında daha çok görmeyi hedefliyoruz.

Sağlanan bu gelişimin artarak devam etmesi yönünde kentimizin tüm dinamikleri ile birlikte engellilerimiz için çalışmaya, onların sorunlarını kendi problemlerimiz olarak görmeye ve çözüm yolunda onlarla birlikte yürümeye kararlılıkla devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm engelli vatandaşlarımızın Engelliler Haftası’nı kutluyor, aileleri ile birlikte  mutlu bir hayat geçirmelerini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ülgür GÖKHAN

09.05.2017  (17.00)