Ulusal Peynir Çalıştayı Ve Peynir Tadım Etkinliği Başladı…

Çanakkale’de 4-6 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Ulusal Peynir Çalıştayı ve bu kapsamda Halk Bahçesinde düzenlenen Peynir Tadım Etkinliği yoğun bir katılımla başladı.

Kolin Otel’de gerçekleşen Çalıştayın açılış etkinliğine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik,   Vali Orhan Tavlı, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, üreticiler ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından etkinliğe katkı sunanlara plaket takdiminde bulunulurken Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a da plaketini Bakan Faruk Çelik takdim etti. çalıştayın açılış etkinliği toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Davetliler ardından Halk Bahçesinde gerçekleşen Peynir Tadım Etkinliğinde bir araya geldi. Halk Bahçesindeki stantlar gezilirken, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da üreticilerle bir süre sohbet etti. etkinlik 6 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

04.05.2017  (17.00)