Başkan Gökhan, Esnaf Odaları Başkanlarıyla Aylık Toplantısını Gerçekleştirdi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanları ile her ay gerçekleştirdiği aylık değerlendirme toplantılarına devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen Mayıs ayı toplantısı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Hizmet Binasında gerçekleşti.

Kentte hizmet veren esnaf ve sanatkârların sorunlarının, istek ve önerilerinin değerlendirildiği değerlendirme toplantısında bir konuşma yapan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu, yerel yönetim ve esnafların pek çok alanda ortak çalışmalarının bulunduğunu, bu nedenle uzun yıllardır devam eden bu toplantıların faydasının da çok olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da, katılım gösteren tüm oda başkanlarına teşekkür ederek, toplantıların hem esnaflar hem de vatandaşlar için önemli olduğunu kaydetti. Başkan Gökhan’ın esnaf odası başkanlarına Çanakkale Belediyesinin katkılarıyla basımı gerçekleşen “Bir Zamanlar Çanakkale” isimli kitap takdiminde de bulunduğu toplantı, aylık değerlendirme ile devam etti.

04.05.2017  (16.22)