Avrupa Gönüllü Hizmeti İle İlgili Bilgilendirme Toplantısını Kaçırmayın!..

Çanakkale Belediyesinin de destekleriyle, 18-30 yaş arasındaki gençlerin ücretsiz olarak yurtdışı gönüllülük projelerine katılabileceği Avrupa Gönüllü Hizmeti Programına ilişkin 4 Mayıs 2017 Perşembe günü bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Çanakkale Belediyesinin AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’na yönelik gerçekleştirdiği Avrupa Gönüllü Hizmeti Akreditasyon süreci kapsamında 18-30 yaş arası gençler, Çanakkale Belediyesinin de katkılarıyla ücretsiz olarak yurtdışı gönüllülük projelerine katılabilecek.

Çanakkaleli gençlerin de büyük ilgi gösterdiği uygulamaya ilişkin 4 Mayıs 2017 Perşembe günü saat 17.30’da Ece Ayhan Kültür Evinde, detaylı bir bilgilendirme toplantısı gerçekleşecek. Siz de daha fazla detaylı bilgi almak ve en önemlisi bu programa katılmak isterseniz ''Adım Adım Avrupa Gönüllü Hizmeti'' sunumlarını kaçırmayın!

Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) Hakkında

Ulusal Ajansın sunduğu onlarca programdan birisi olan AGH ile 17-30 yaşları arasındaki gençler mezuniyet ve dil yeterliliğine bakılmaksızın, 1 yıla kadar Avrupa'da diledikleri bir ülkede gönüllü faaliyetlerde yer alarak yabancı dillerini geliştirebilmekte, yepyeni bir dil öğrenebilmekte kültürlerarası iletişim becerilerini artırabilmekte, hiç tanımadığı yeni bir ortamda çalışabilme ve iletişim kurabilme stratejilerini öğrenebilmekte ve bu sayede ülkeye döndüklerinde kazandıkları özgüvenle iş piyasasında seçeneklerini çeşitlendirebilmektedir.

02.05.2017  (16.54)