Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Anayasa Değişikliği Referandumuna İlişkin Mesajı...

Sevgili Hemşerilerim;

16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleşecek Anayasa Değişikliği Referandumunda, bundan böyle nasıl, ne şekilde ve ne koşullarda yönetileceğimiz hakkında önemli bir tercih için sandığa gideceğiz.

Anayasalar, devletlerin ortak mutabakat metinleridir. Yönetim biçiminden, yasama-yürütme ve yargı organlarına, hak ve özgürlüklerden, yurttaşlık görevlerimize dek, insana ve yaşama dair her ayrıntı bu metinde güvence altına alınmıştır. Bu nedenle hepimizin yaşamını, geleceğini, huzurunu belirleyen Anayasa, her birimiz için çok önemlidir ve hepimizi çok yakından ilgilendirir. Oy kullanmak da çok önemli bir vatandaşlık görevidir. Bizimle ilgili, ülkemizin geleceği ile ilgili bu çok önemli günde, tercihimiz her ne olursa olsun, mutlaka sandığa gidelim, mutlaka vatandaşlık görevimizi yerine getirelim. Unutmayalım söz, karar ve yetki sadece bizim elimizdedir.

Ülkemiz için hayırlı olması dileğimle.

Ülgür GÖKHAN

14.04.2017  (18.42)