Başkan Gökhan Halk Otobüsü Sahipleriyle Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, başta ulaşım olmak üzere güncel konulara ilişkin görüş alışverişinde bulunmak adına halk otobüsü sahibi esnaflarla kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Etkinliğe, Başkan Gökhan’ın yanı sıra Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, S.S.18 Nolu Şehiriçi Minibüsçüleri ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Bali Günay, Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hayati Gürses ile halk otobüsü sahipleri katıldı.

Toplantıda kooperatif, esnaf odaları, esnaflar ve belediyenin ortak paydada buluştuğu ulaşım konusu ile ilgili konular masaya yatırılarak, karşılıklı fikir ve görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, her konuda olduğu gibi ulaşım konusunda da katılımcılığın önemli olduğuna vurgu yaparak, konuların bu anlayışla masaya yatırılması gerektiğini belirtti. Başkan Gökhan, hem sorunların çözümü hem de taleplerin hem esnaflar hem de kentiler açısından ele alındığını belirterek, ulaşım konusunda verimliliğin esas olduğunu kaydetti.

Karşılıklı soru-cevap ve fikir alışverişinde bulunulan kahvaltı etkinliğinde Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, Odaya ve esnaflara vermiş olduğu desteklerden dolayı Başkan Gökhan’a plaket takdiminde bulundu.

17.03.2017  (16.04)