Kentimizin Yetiştirdiği Ölümsüz Sanatçı Teoman Alpay Anıldı

Kentimizin yetiştirdiği, ünü ve değeri kentimizi ve zamanı aşan Bestekar Teoman Alpay ölümünün 12. yıldönümünde sevilen besteleri ile anıldı.

Sanatçının unutulmaz besteleri Çanakkale Belediyesi Teoman Alpay Sanat Müziği Korosu tarafından sahnelenen "Teoman Alpay Anma Konseri" ile bir kez daha kulakların pasını sildi. Konser 13 Şubat 2017 Pazartesi günü Hüseyin Akif Terzioğlu Güzel Sanatlar Lisesinde düzenlendi. Saat 20.00'da başlayan konsere çok sayıda kentli katıldı.

Samanyolu, Bir Şarkısın Sen gibi unutulmaz eserler Şef Muammer Tan yönetiminde, Çanakkale Belediyesi Teoman Alpay Sanat Müziği Korosu'nun değerli üyeleri tarafından seslendirildi. Dinleyenler şarkılara alkışlar ile eşlik etti. Geceye Teoman Alpay'ın Eşi Ruhsar Alpay'da katıldı. Konserin sonunda sahneye çıkan Ruhsar Alpay düzenlenen etkinliğin kendisini ne kadar mutlu ettiğinden bahsetti.

Gecenin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar Şef Muammer Tan'a, konser sunucusuna ve Ruhsar Alpay'a çiçek takdim ederek, sahnelenen güzel konser için teşekkür etti.

14.02.2017  (15.40)